Kindernevendienst Plus Kindernevendienst Plus
In de Bijbel staan veel spannende verhalen. Eén daarvan is zeker die van Jozef. Zijn broers konden hem niet uitstaan vanwege zijn mooie jas en zijn dromen. Hij belandde in de put, werd als slaaf verkocht en kwam zelfs in de gevangenis terecht. Maar God liet hem niet los en Jozef werd zelfs onderkoning van Egypte. Dit prachtige verhaal staat centraal tijdens de Kindernevendienst plus dit seizoen!
 
De kinderen luisteren naar het verhaal, we zingen met elkaar én er is iets leuks te doen of te maken. Voor alle kinderen is er een zogenoemd herderstasje. Daar kunnen ze alles voor de kindernevendienst in bewaren.

De methode die wordt gevolgd is Bijbel Basics van het NBG.

De kinderen kunnen vooraf gebracht en na de dienst weer opgehaald worden. De leiding is in handen van verschillende leden van de streekgemeente. Ook is er een aantal tieners die de kinderen helpen met bijvoorbeeld het knutselen.
 
De Kindernevendienst plus vindt bijna altijd plaats op de eerste zondag van de maand: op 3 maart in Wilp, op 5 mei in Voorst en op 2 juni in Klarenbeek.
En er zijn gezinsdiensten gepland op 3 februari in Voorst, op 14 april in Wilp, en op 7 juli in Klarenbeek.
 
Wil je meer informatie, neem dan contact op met kerkelijk werker Jacco Stijkel,  of bel met Ans Kleverwal (055-301 21 90). 
terug