Kindernevendienst Plus Kindernevendienst Plus

In de Bijbel staan veel spannende verhalen. Eén daarvan is zeker die van Jozef. Zijn broers konden hem niet uitstaan vanwege zijn mooie jas en zijn dromen. Hij belandde in de put, werd als slaaf verkocht en kwam zelfs in de gevangenis terecht. Maar God liet hem niet los en Jozef werd zelfs onderkoning van Egypte. Dit prachtige verhaal staat centraal tijdens de Kindernevendienst plus dit seizoen!
 
De kinderen luisteren naar het verhaal, we zingen met elkaar én er is iets leuks te doen of te maken. Voor alle kinderen is er een zogenoemd herderstasje. Daar kunnen ze alles voor de kindernevendienst in bewaren.

De methode die wordt gevolgd is Bijbel Basics van het NBG.

De kinderen kunnen vooraf gebracht en na de dienst weer opgehaald worden. De leiding is in handen van verschillende leden van de streekgemeente. Ook is er een aantal tieners die de kinderen helpen met bijvoorbeeld het knutselen.
 
De Kindernevendienst plus vindt bijna altijd plaats op de eerste zondag van de maand: op 3 maart in Wilp, op 5 mei in Voorst en op 2 juni in Klarenbeek.
En er zijn gezinsdiensten gepland op 3 februari in Voorst, op 14 april in Wilp, en op 7 juli in Klarenbeek.
 
Wil je meer informatie, neem dan contact op met kerkelijk werker Jacco Stijkel,  of bel met Ans Kleverwal (055-301 21 90). 

 
Kinderoppas Kinderoppas

Voor de allerkleinsten (0-5 jaar) is er tijdens een aantal diensten kinderoppas aanwezig. Houd daarvoor deze website in de gaten. Als er kinderoppas is, staat dit vermeld onder het kopje ‘Kerkdiensten’. Of kijk hieronder. Contactpersoon is Marian Elijzen.
 
Tijdens de collecte worden de kinderen, samen met de oppas, opgehaald om het laatste stukje van de kerkdienst mee te beleven. Om vervolgens samen met de overige kerkgangers de zegen te ontvangen.
 
Plaats
In ’t Achterhuus, de ruimte achter de kerk
 
Data
13 januari
27 januari
10 februari
10 maart
7 april
 
Tijd
Onder kerktijd (10.00 uur – 11.00 uur)
 
Inlichtingen
Marian Elijzen (06-82 92 77 32)